Selecteer een pagina

Retourneren

Retourzendingen

Het kan zijn dat een product U, bij nader inzien, niet bevalt en dat het wilt retourneren. Bij aankoop van een product heeft U het recht de overeenkomst binnen 14 dagen nietig te verklaren en het product, zonder opgaaf van reden, te retourneren. Dit dient te geschieden binnen 14 dagen na ontvangst van de zending door U of een persoon namens U.

Het behoeft geen betoog dat U gedurende deze periode zorgvuldig met het of de product(en) dient om te gaan , iedere beschadiging aan het product of bijbehorende verpakking zal door ons aan U worden doorberekend en in mindering worden gebracht op het restitutie bedrag.

Indien U gebruik wenst te maken van het recht op retournering, dient het artikel met alle toebehoren in originele staat aan Platvoet Schrijf-&Lederwaren te worden geretourneerd (voor zover redelijker wijs mogelijk)
U dient het geretourneerde altijd te voorzien van Uw naam en adres. Nogmaals U heeft hier tot 14 dagen na ontvangst de mogelijkheid toe. Indien het artikel in originele toestand bij ons binnenkomt zullen wij het volledige aankoopbedrag + eventuele transportkosten aan U vergoeden.

Mocht dit echter niet het geval zijn en het artikel kenmerken van gebruik of andere sporen van beschadiging vertonen zijn wij genoodzaakt dit aan U te berekenen en de eventuele herstelkosten in mindering brengen op het aan U uit te keren bedrag