Selecteer een pagina

Onze winkel

 

Onze winkel, een bezoek meer dan waard!
Met maar liefst 45 merken en 325 pennenlijnen biedt Platvoet Schrijf- en Lederwaren een enorme keuze. In schrijfwaren, maar ook in lederwaren en tal van accessoires. Een assortiment, waarbinnen de grote en exclusieve en bekende merken zijn vertegenwoordigd. Van limited editions vulpennen tot oogstrelende tassen, praktische organizers, trendy gadgets en kantoorartikelen. Alles is een bezoek aan Platvoet Schrijf- & Lederwaren waard. U maakt dan tevens kennis met onze jarenlange ervaring waarmee wij u op maat adviseren.
Ons assortiment: voor iedere wens en smaak.

Bezoek ook onze webshop!
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze webshop. Met een aanbod van de meest gangbare artikelen uit ons assortiment zal de keuze u zeker aanspreken. Niettemin vindt u in onze webshop ook een collectie met bijzondere schrijfwaren en luxe lederwaren.
Onze collecties in de winkel en de webshop worden regelmatig geactualiseerd. Wij informeren u hierover graag. Stuur een mail naar platvoet@platvoet.nl. Dan blijft u altijd op de hoogte van ons mooie assortiment en aanbiedingen!

Platvoet Schrijf- en Lederwaren

Service met hoofdletters!
Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via platvoet@platvoet.nl of telefonisch tijdens onze openingstijden: +31(0)53 – 431 22 58. Vanzelfsprekend ben u ook altijd welkom in onze winkel aan de De Klomp 16 in Enschede. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om ons tijdens onze openingstijden te bezoeken, dan onvangen wij u ook graag buiten de winkeltijden. Maak hiervoor eerst een afspraak.

Platvoet Schrijf- & Lederwaren. Altijd van harte welkom!